- 1 κιλό μοσχάρι
- 200 γρ. κριθαράκι
- 1 πολτό ντομάτας
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
- τυρί Parmesan
Προετοιμασία:
- Ρίχνουμε λίγο λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε το μοσχαράκι.
- Το αφήνουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας σταθερά για να μη κολλήσει.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το πολτό ντομάτας και 1 ποτήρι νερό.
- Αφού το αφήσουμε για άλλα 10 λεπτά, προσθέτουμε 1½ λίτρο νερό και μετά το κριθαράκι.
- Πρόσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά ανακατεύντας κατά διαστήματα.
- Σερβίρουμε με τυρί Parmesan.
No comments:
Post a Comment